Борисов отказва консултации за предсрочните избори

Борисов отказва консултации за предсрочните избори
„Те са една коалиция, партия „Атака“ ги подкрепят, правят им кворума и си карат нататък“, посочи лидерът на ГЕРБ в коментар как очаква да преминат консултациите. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че няма да участва в консултации за предстоящите парламентарни избори с партиите в Народното събрание.

„Няма да участвам в консултации за предстоящите парламентарни избори с тези хора, защото те не си държат на думата. Ние се разбрахме само преди два дни и днес виждате какво правят“, коментира Борисов.

„ДПС стигна до там, че не иска да се гледа точката, в която Възродителният процес и жертвите му да имат възмездие. Те направиха така, че и тази точка да не се гледа. Вече ДПС са съгласни с Възродителния процес с това, което гласуваха в момента. Какво да си консултираме като отидем? Те вече всичко са направили. Да кажем, като отидем във вторник – било каквото било, направихте си Сметна палата, Национален статистически институт, Закон за МВР и всичко останало“, каза още той.

„Те са една коалиция, партия „Атака“ ги подкрепят, правят им кворума и си карат нататък“, посочи лидерът на ГЕРБ в коментар как очаква да преминат консултациите.

#ГЕРБ #ДПС #БСП #Атака #Бойко Борисов #предсрочни избори #правителство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници