Татяна Дончева: Разводът е тежък, особено когато става дума за много пари

Татяна Дончева: Разводът е тежък, особено когато става дума за много пари
Разводът е „тежка работа”, особено когато става дума за много пари и голямо имущество, заяви Татяна Дончева. Снимка: hashtag-bg.com
A A+ A++ A

Разводът е „тежка работа“ и почти няма случаи на двойката толкова да й е безразлично, че да се раздели по джентълменски, особено когато става дума за много пари и голямо имущество“, заяви пред bTV бившият депутат от БСП Татяна Дончева, която коментира войната между мажоритарния собственик на КТБ Цветан Василев и депутата от ДПС Делян Пеевски. „Те ще си откъснат главата, когато става дума за имущество. Вижте Бойко и Цветелина Бориславова – хем са разделени, но трябва да се поддържат някакви взаимоотношения“, допълни Дончева.

Групата Доган, Пеевски, Василев направи сегашното управление и съдебната система, но днес не може да се каже кой към кого ще се прикачи, обясни Дончева. Според нея все повече хора, който са на хранилката, ще бъдат на страната на Пеевски, защото имат властови лостове, каквито Цветан Василев няма. Според нея това е основният проблем на банкера.

Според Дончева основната битка е за парите от „Южен поток“. „Има едни пари за „Южен поток“. ДПС са за „Южен поток“ колкото и БСП. Цветан Василев и Делян Пеевски са за личното си участие в газопровода. Оттук нататък ще е важно да се гледа кой къде ще се намести в строежа му“, отбеляза в заключение Татяна Дончева.

#развод #Делян Пеевски #Цветан Василев #Южен поток #БСП #Татяна Дончева #ДПС

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници