Бареков няма да преговаря с партиите в парламента за изборите

Бареков няма да преговаря с партиите в парламента за изборите
Николай Бареков съобщи, че бившият депутат от ГЕРБ Светлин Танчев е избран за зам.-председател на ББЦ. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков заяви, че водената от него коалиция няма да преговаря с ДПС, БСП, ГЕРБ и „Атака“ на очакваните предсрочни избори.

Бареков посочи, че една от възможностите пред партията му е запазване или разширяване на „България без цензура“, като най-предпочитаната партия е Националния фронт за спасение на България, водена от Валери Симеонов.

Той съобщи, че бившият депутат от ГЕРБ Светлин Танчев е избран за зам.-председател на ББЦ.

Бареков обяви, че е получил мандат от Националния съвет на регионите до един месец за това как партията му да се яви на изборите и посочи три хипотези.

„Първа хипотеза – да се явим сами. Втора хипотеза – да снижим броя на коалиционните партньори или запазим. Третата е да вървим към разширяване на коалицията. Третата е най-предпочитана. Най-предпочитана за разговори е партията на Валери Симеонов – НФСБ“, коментира той.

„Най-важното политическо решение е, че ще вземем молба за членство към европейската консервативна партия. Освен като евродепутат, аз съм единственият български представител на европейските консерватори и реформисти - алтернативата на Ангела Меркел”, каза още Бареков.

Той заяви, че няма да се яви на заседанието на КСНС във вторник.

„Първо, защото не съм канен, а и защото отиваме със Светлин Танчев на срещата на консерваторите в Хърватска. Може да поемем лидерска позиция на партията на Балканите”, добави Николай Бареков.

#България без цензура #Николай Бареков #ДПС #ГЕРБ #БСП #Атака #предсрочни избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници