Ангелов: Оставката на Станишев не решава проблема в БСП

Ангелов: Оставката на Станишев не решава проблема в БСП
„Искам диалог в партията“, заяви депутатът от БСП Страхил Ангелов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„След изборите на 25 май не съм казал, че искам оставката на Станишев, защото тя няма да реши проблема. Искам диалог в партията“, заяви депутатът от БСП Страхил Ангелов в ефира на Нова телевизия.

„Винаги когато сме ходили на избори, сме правили Конгрес на партията. А това ще са сложни предсрочни избори“, заяви Ангелов, като така отхвърли съмненията, че на „Позитано“ има бунт и се иска оставката на председателя на БСП Сергей Станишев.

Сега според Ангелов БСП трябва да се върне към идейните си ориентири. „Не можем да продължим да живеем ден за ден“, смята депутатът.

Според него на заседанието на Националния съвет на БСП трябва да се проведе един откровен разговор и да се обсъдят вариантите за изход от политическата ситуация. По думите му „Позитано“ трябва да възобнови диалога с хората по места и структурите.

„Конгресът трябва да утвърди програмните документи, да видим с какви послания ще отидем на предсрочните избори. Надявам се днес ръководството да обясни какво се случи на европейските избори. Може би някъде сме се разминали в това какви промени да бъдат направени в кабинета, може би някой е поискал нещо повече“, каза Ангелов.

#Страхил Ангелов #оставка #Сергей Станишев #проблем #БСП

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници