Анджи: Когато помагам на другите, не се тревожа за себе си

Анджи: Когато помагам на другите, не се тревожа за себе си
Джоли е щастлива да помага на другите. Снимка: ЕПА/ БГНЕС
A A+ A++ A

Холивудската звезда Анджелина Джоли вярва, че посещенията ѝ в различни военни зони са я направили „по-щастлива“. Дамата издаде, че откакто пътува из бедствени райони, е забравила за личните си проблеми и се е научила да цени неща, които не е ценяла преди.

„Имаше един период, в който бях концентрирана върху личните си проблеми и болка. После започнах да пътувам на места, където виждах жертви от войните, хора, които наистина страдат. Срещаш хора, които не знаят къде са родителите и децата им, които нямат достатъчно храна, и вече не се тревожиш за себе си и осъзнаваш, че твоите проблеми са нищожни в сравнение с техните.

Спрях да се тревожа за себе си и започнах да го правя за другите, и така израснах като личност. Това ми помогна да изляза от собствената си глава и сега живея по-щастлив живот. Да можеш да помагаш на другите, това ме прави по-щастлива“, каза актрисата пред сп. Psychologies.

„Ние сами избираме как да приемем това, което се случва в живота ни. Можем да се потопим в тъмнината или да се обърнем към човечността си и да научим нещо повече за себе си“, добави още половинката на Брад Пит.

Припомняме, че Анджи обяви наскоро, че възнамерява да прекрати филмовата си кариера заради дейността си като посланик на добра воля на Върховния комисариат на ООН за бежанците.

#Анджелина Джоли #Брад Пит

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници