Манолова определи септември като идеален момент за нови избори

Манолова определи септември като идеален момент за нови избори
Според Мая Манолова няма напрежение между БСП и ДПС. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Заместник-председателят на парламента и депутат от Коалиция за България Мая Манолова заяви пред БНТ, че септември месец е добър момент за нови избори.

Според нея приказките за прекалено напрежение между БСП и ДПС са преувеличени. По думите й партиите в коалиционното правителство трябва да си вземат поуките от това партньорство и занапред в подобни отношения „да има повече искреност, предвидимост, откритост и яснота за гражданите".

„Прекалено критичният тон към другия, вместо всеки да погледне критично себе си и собствените си пропуски... Може би това, което допълнително раздразни БСП, беше рожбата на това партньорство - правителството, да бъде едва ли не обвинено от БСП за една от основните причини за загубата на изборите. Оказа се, че не правителството е проблем за БСП, а по-скоро на правителството са му проблем и двете подкрепящи го партии - БСП и ДПС", каза Манолова.

По думите й твърденията, че БСП иска да състави политически кабинет начело със Сергей Станишев, са неоснователни.

„В политиката няма вечни партньорства, вечни романси. Появата на трети партньор, макар и за пиене на кафе, винаги обтяга отношенията", допълни тя.

#Мая Манолова #БСП #ДПС #предсрочни избори #Сергей Станишев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници