Борисов: Лъже ли Станишев, когато лъже, или казва истината?

Борисов: Лъже ли Станишев, когато лъже, или казва истината?
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира информацията, че лидерът на БСП и ПЕС Сергей Станишев все пак ще отиде евродепутат в Брюксел, макар за няколко дни. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира информацията, че лидерът на БСП и ПЕС Сергей Станишев все пак ще отиде евродепутат в Брюксел, макар за няколко дни. Според него Станишев се опитва да се спаси от напрегната политическа обстановка в страната.

„След като през цялата предизборна кампания Станишев повтаряше, че няма да ходи в Брюксел, а аз твърдях, че ще избяга, сега разбирам, че действително ще дезертира като евродепутат. Поредната му лъжа лъсна. Нека избирателите за пореден път да си направят извода на кого могат да вярват. Парадоксът на лъжеца – лъже ли Станишев, когато лъже, или казва истината? Успя да ни обърка всички в отговора“, заяви Борисов на страницата си във Фейсбук.

По-рано Станишев обясни, че има ангажимент на 18 юни да предложи пред европейските премиери, излъчени от партии – членки на ПЕС, Мартин Шулц за председател на групата на социалистите и демократите. Той няма да се откаже от мястото си на евродепутат и ще замине за Брюксел, макар и за кратко.

„Държа да изпълня този ангажимент лично на първото заседание на групата - това е важно политически от гледна точка на традицията. По всички европейски законодателства мандатът на един евродепутат започва от първата сесия на Европейския парламент, която е на 1 юли. Заседанието на групата на социалистите и демократите в ЕП е преди това“, заяви Станишев, като подчерта, че има седем дни да напише своето писмо със заявление, че се отказва.

#ГЕРБ #Сергей Станишев #Станишев #Бойко Борисов #Борисов #Брюксел

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници