Parov Stelar Band в „Арена Армеец“

Parov Stelar Band в „Арена Армеец“
A A+ A++ A

Parov Stelar Band идват на 4 октомври отново в България. Този път електро суинг бандата ще вилнее в „Арена Армеец“ с надеждата, че няма да има бой за билети и липса на въздух от наличието на 20 човека на кв.м по време на тяхно участие.

„Експеримент или не, електро суингът става все по-популярен най-вече заради позитивния дух, който създава около почитателите му. Енергията е буквално повдигаща и провокира да търсиш най-доброто в класическата музика, което да предложиш на "нов глас”, споделя мистър Marcus Füreder, основателят на стила.

Cleo Panther е същинска муза за Parov Stelar. Неподправеното й излъчване и мощен глас са повод да я сравняват със златните гласове на световната сцена. Ексцентричните изпълнения на саксофон на Max The Sax са есенцията в изпълненията, а тромпетът на Jerry di Monza е акцентът, от който Parov Stelar Band не биха се лишили за нищо на света.

На концерта в София ще присъстват и басистът Michael Wittner, както и барабанистът Willie Larsson Jr., все музиканти с личен стил и силно присъствие.

На въпроса, от какво се вдъхновява Маркус Мюлер казва, че най-големите му музикални вдъхновения идват от идолите му "Бийтълс" и разбира се, от шестимата от Parov Stelar Band. Също така твърди, че музиката е вдъхновение сама по себе си винаги и навсякъде - затова никога не се ограничава в епоха или място.

Първите 200 билети за събитието са на цени от 50 и 55 лв.

По материала работи Даниел Димитров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници