Безценни съвети за ергени

Безценни съвети за ергени
Бил Мъри на церемонията по раздаването на „Оскар“-ите, 2 март 2014 г. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Бил Мъри довери през уикенда на приятели на бъдещ младоженец, че не познава никого, който да е бил сигурен в избора си, преди да каже „Да“. В закачливо настроение актьорът вечерял в ресторант в Чарлстън, Южна Каролина, когато група приятели се приближили и поискали от него съвет за младоженеца.

Сайтът Deadspin.com се сдобил с видеозапис на събитието, заснето на мобилен телефон от случаен гост. На него се вижда актьорът, който се обръща към хората и говори: „Казват, че погребенията не са направени за мъртвите, а за живите. Е, значи ергенското парти не е за бъдещия младоженец, а за тези, които още не са женени“.

Общото веселие отстъпва на тишина, в която Бил Мъри с псевдонаучен тон обяснява, че има само един начин да бъдеш сигурен в своето решение, преди да се ожениш: „Вземи другия и го заведи на обиколка около света. Отидете на труднодостъпни места. И когато се върнете и все още сте влюбени, оженете се на летището“.

Любимият актьор на Уес Андерсън, който е бил женен два пъти, казва, че е събрал немалък опит в тази област.

Бил Мъри е известен с нежеланието си да е в светлината на светските прожектори. Той се е снимал в класики като „Омагьосан ден“, „Ловци на духове“, „Изгубени в превода“ и съвсем наскоро - в „Грандхотел „Будапеща“.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници