Бареков: Бойко Борисов да спре да се превъзбужда

Бареков: Бойко Борисов да спре да се превъзбужда
Лидерът на „България без цензура“ смята, че трябва да се проведе задължителен разговор между четирите партии, преминали бариерата на евровота, за да се разбере кой да бъде следващият ни еврокомисар. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

   

Бойко Борисов трябва да постави интересите на държавата над собственото си его, коментира лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков пред БНР.

„Има няколко теми, по които трябва да работим с Борисов – сваляне на правителството, изработване на концепция за служебен кабинет, избран от партиите, които влизат в Европарламента, и да отиваме на предсрочни парламентарни избори“, заяви Бареков.

Лидерът на „България без цензура“ смята, че трябва да се проведе задължителен разговор между четирите партии, преминали бариерата на евровота, за да се разбере кой да бъде следващият ни еврокомисар. По думите му обаче, първо трябва да се види какъв ресор искаме – земеделие, вътрешни работи..., а след това и да се обединим около една консенсусна фигура, която да номинираме за поста.

Бареков определи лидера на ГЕРБ Бойко Борисов като политически примитив, който в последните дни се е превъзбудил и слага егото си над стойностни разговори за държавата.

„Препоръчвам му да спре да се превъзбужда“, каза лидерът на ББЦ и допълни, че разговорът по първите три теми тепърва предстои.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници