Владислав Стоянов стана "Футболист на футболистите"

Владислав Стоянов стана "Футболист на футболистите"
Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов бе определен за победител в класацията "Футболист на футболистите". Снимка: temadaily.bg
A A+ A++ A

Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов бе определен за победител в класацията "Футболист на футболистите" за сезона 2013/14, а негови подгласници останаха Емил Гъргоров и Светослав Дяков.

За първи път в 13-годишната история на анкетата вратар печели наградата, която се определя от неговите колеги футболисти. Лидерът на ЦСКА Емил Гъргоров остана на второ място в класацията, а капитанът на Лудогорец Светослав Дяков е трети. За най-добър треньор очаквано бе обявен наставникът на шампионите Стойчо Стоев, а зад него се наредиха Стойчо Младенов и Георги Иванов.

Най-добър млад футболист е Ивайло Чочев, с подгласници Георги Китанов и Кирил Десподов, а млад футболист с най-голямо развитие е Симеон Славчев. Наградата "Кавалер на честната игра" отиде при отбора на Берое, който игра феърплей във всичките си мачове от плейофната фаза на първенството, въпреки че предварително си бе осигурил оставане в "А" група.

#Владислав Стоянов #Стойчо Младенов #Георги Иванов #Ивайло Чочев #Георги Китанов #Кирил Десподов #Светослав Дяков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници