„Аеросмит“ започват европейското си турне от Истанбул

„Аеросмит“ започват европейското си турне от Истанбул
Стивън и Джо. Снимка: София мюзик ентърпрайсис
A A+ A++ A

„Аеросмит“ потегля на своето европейско турне. Стивън Тайлър и компания вече са в Истанбул, където е първият им концерт на 14 май.

Три дни по-късно музикантите  пристигат с частния си самолет в София, информират организаторите от „София мюзик ентърпрайсис“. На стадион „Локомотив“ ще пеят класики като Dream On, Walk this Way, Toys In The Attic, Dude (Looks Like A Lady) и Sweet Emotion. Ще чуем и песни от последния им студиен албум Music From Another Dimension.

Вече започна изграждането на сцената с ширина над 35 метра и покрив 18 м. Ще има и платформа с дължина над 20 метра, по която

Стивън Тайлър ще стига до най-върлите си фенове отпред

„Езикът“ ще завършва с една по-малка сцена. Очаква се работата по сцената да приключи в деня на концерта. Тогава ще бъдат монтирани и огромните видеоекрани.

Вратите на стадиона ще бъдат отворени в 17:30 ч. Все още могат да се намерят билети за концерта на цени от 70 до 150 лв.

В бекстейдж зоната

започна и изграждането на миниград

където ще са гримьорните на всеки от петимата изпълнители.

Специалното желание на Тайлър е в неговата гримьорна задължително да има няколко свещи с аромат на ванилия и анасон, а за вечеря е поръчал сьомга на скара със зеленчуци на пара.

Вечерята на Джо ще е телешки стек с броколи на пара. И двете легенди ще пият предимно минерална вода, сода и енергийни напитки.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници