Борисов отказа бой със саби със Станишев

Борисов отказа бой със саби със Станишев
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отказа да се дуелира с лидера на БСП Сергей Станишев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отказа да се дуелира с лидера на БСП Сергей Станишев. Той разкритикува подменената тематика на предизборните кампании преди вота за Европейски парламент на 25 май и иронизира клиповете на партиите.

„Не са се събличали да играят физическо, правят клипове със спортна тематика. Сега какво – да се боцкаме със Станишев със саби, да се дуелираме тука”, възмути се бившият премиер в студиото на Би Ти Ви.

Според него, председателят на БСП действа като „совалка”, която да „изстреля” листата, но в крайна сметка ще излъже избирателите, защото няма да ги представлява в Брюксел.

„Станишев не може да се определи какъв е. Защо е водач на листата – за да си запише в CV-то, че е бил избран за евродепутат?”, попита Борисов.

Той настоя битката за Европарламента да се води на европейска тематика от хората, които ще ни представят утре в Брюксел.

„Лидерската битка е между водачите на листите. Аз съм преценил, че Томислав Дончев, Андрей Ковачев, Мария Неделчева са достатъчно подготвени на европейската тематика да се изправят срещу Калфин, Кунева”, изтъкна Борисов и похвали председателя на ДПС Лютви Местан, че остава в страни от кампанията, въпреки че е партиен лидер.

Също така Борисов обвини Станишев, че не ходи на работа, а обикаля страната като водач на листа, после се чудим защо няма кворум в парламента.

#Бойко Борисов #Борисов #Сергей Станишев #Станишев #ГЕРБ #БСП #Томислав Дончев #Андрей Ковачев #Мария Неделчева #Лютви Местан #Европейски парламент

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници