ГЕРБ откриха кампанията пред 14 000 души

ГЕРБ откриха кампанията пред 14 000 души
Кандидатът на Европейската народна партия за председател на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, Томислав Дончев и Цветан Цветанов посетиха посещение метростанция "Европейски съюз". Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

14 000 членове и симпатизанти на ГЕРБ се събраха в зала "Арена Армеец" за откриването на предизборната кампания на партията. С викове: „Бойко“ те посрещнаха лидерите на партията - Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Йорданка Фандъкова, № 1 в евролистата на ГЕРБ Томислав Дончев и кандидатът на ЕНП за председател на Европейската комисия Жан Клод Юнкер.

Пред залата е окачен громен транспарант с мотото на партията: "България няма време за губене".

Кампанията на ГЕРБ бе открита от оперните певици от Трио сопрано, облечени в цветовете на българското знаме. Гост на церемонията бе Едвин Сугарев, който заяви, че на 25 май българите трябва да изберат дали да са европейски граждани или поданици.

Преди да пристигне в „Арена Армеец“ Юнкер заедно с Бойко Борисов, Йорданка Фандъкова, Цветан Цветанов и водача на листата за евроизборите на ГЕРБ Томислав Дончев посетиха метростанция "Европейски съюз".

„Аз съм тук, защото Бойко е мой приятел, мой брат. Понякога участваме в тежки дебати, защото той винаги отстоява интересите на своята страна, но нека да кажа, че ние сме близки и работим заедно, когато трябва да убедим останалите в дадена кауза“, коментира Юнкер.

Бойко Борисов заяви, че досега да е подписал „Южен поток” и да го е построил.

„Кой им пречи да подпишат „Южен поток”? Какъв ГЕРБ му пречи на Станишев? Аз досега да го бях подписал и да го бях построил”, заяви Борисов.

Той заяви също, че подкрепя ГЕРБ, защото те са гарант за европейското бъдеще и прогреса на България.

#ГЕРБ #Бойко Борисов #Йорданка Фандъкова #Арена Армеец #Жан Клод Юнкер #кампания #Томислав Дончев #Едвин Сугарев #Цветан Цветанов #Южен поток

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници