Васил Митков остава барикадиран в дома си в с.Черниче

Васил Митков остава барикадиран в дома си в с.Черниче
Към 2.30 часа през нощта опитите за разговор с барикадиралия се мъж са прекратени и полицаите си тръгват. От двете страни на дома на Васил остават да дежурят две патрулки. Снимка: www.skener.bg
A A+ A++ A

40-годишният Васил Митков все още е барикадиран в дома си в село Черниче, предаде БГНЕС.

В петък е подаден сигнал, че Васил Митков бие за пореден път в работилницата си баща си - 78-годишният Кирил. На мястото на инцидента пристигат патрулка и линейка.Васил позволява да откарат баща му с линейка, от домът излиза и съпругата му. С Васил, който отказва да излезе от дома си, остава само майка му. Към 19 часа тя също напусна къщата.

Пред дома пристигат полицейски сили, включително и 4-ма служители на специализирания отряд към ОД на МВР. Разговори с Васил започват да водят психоложката на ОД на МВР и един полицай, негов съученик. Към 20.30 часа Васил стреля с газов пистолет по полицаите от терасата на дома си. Всички залягат, след което психоложката е оттеглена от преговорите. Васил хвърля от терасата по полицаите камъни, парче желязо и метален съд, после си влиза вътре и повече не се показва.

Към 2.30 часа през нощта опитите за разговор с барикадиралия се мъж са прекратени и полицаите си тръгват. От двете страни на дома на Васил остават да дежурят две патрулки.

#Васил Митков #Черниче

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Инбет Казино