BlackBerry обмисля и платена версия на BlackBerry Messenger

BlackBerry обмисля и платена версия на BlackBerry Messenger
A A+ A++ A

BlackBerry, както добре знаем, не се намира в завидно финансово състояние и компанията вече доста дълго време продължава да търси разрешение на проблемите си, които са свързани със сериозна загуба на пазарни дялове и съответно намаляващи приходи и печалба. Поредната идея за генериране на приходи е свързана с BlackBerry messenger. Канадците обмислят вариант да въведат платена версия на BBM за компании, които искат да разполагат с по-добре защитени канали за комуникация.

Що се отнася до вариантите за добавяне на реклами, засега от компанията не планират да вмъкват реклами в съобщенията, а да създадат спонсорирани канали, които ще осигурят директен достъп до потребителите на различни рекламодатели. Също така можем да очакваме в BBM Store да се появят виртуални стоки. Изглежда, че идеята за осъществяване на трансакции, за която писахме по-рано, също продължава да стои на дневен ред.

Според представител на компанията BlackBerry е идеален партньор за осъществяване на мобилни разплащания, тъй като компанията предлага сигурност на данните и отговаря на изискванията на много регулаторни органи.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници