Две проститутки и сводницата им бяха арестувани в Петрич

Две проститутки и сводницата им бяха арестувани в Петрич
Криминалисти от полицейското управление в Петрич арестуваха 25-годишната Роза Петрова и 2 момичета, за които има сведения, че проституират в града. Снимка: „Новинар“
A A+ A++ A

Криминалисти от полицейското управление в Петрич арестуваха 25-годишната Роза Петрова и 2 момичета, за които има сведения, че проституират в града.

Акцията се провела в популярния петрички хотел „Мерилин“, собственост на Емил и Виолина Кютукчиеви, предаде вестник „Струма“.

В една от стаите ченгетата открили 18-годишна девойка, която вдигала „адреналина“ на 79-годишен грък, който едва дишал в компанията на „страстното“ момиче. Клиентът и момичето са заведени в полицията за разпит.

В друга стая, пак по време на работа с клиент грък, е намерена 26-годишна жрица на любовта.

При разпитите станало ясно, че 79-годишният елин бил чест посетител на хотел „Мерилин“, плащал по 100 евро за час за секс с 18-годишната проститутка. Преди това двамата гърци били на вечеря с „дамите“.

При задържането 79-годишният чужденец се опитал да каже пред полицията, че има връзка с момичето, то обаче не скрило какво точно прави с дядото. За момичетата отговаряла Роза, казали при разпита гърците.

Роза и двете проститутки са арестувани и срещу тях е повдигнато обвинение.
Хотел „Мерилин“ доби скандална известност преди време, там ченгетата уличиха собствениците Емил и Виолина Кютукчиеви в предоставяне на стаи от хотела си на сводници и проститутки.

Семейството има и хотел в петричкото село Ръждак, който според полицията има същото предназначение.

Гърците също са задържани и ще бъдат изгонени от страната, полицията изпитва ужас от техния секстуризъм, тъй като преди години в Сандански върху проститутки издъхнаха над 10 гърци.

След серия акции ченгетата в Сандански си отдъхнаха през последната година, тъй като броят на любителите на женска плът рязко намаля, освен това част от санданските сводници са в затвора и ареста.

#арест #Петрич

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници