Първи впечатления от HTC One (M8)

Първи впечатления от HTC One (M8)
A A+ A++ A

Вече успяхме да се срещнем с новия флагман на HTC по време на представянето му в Лондон и сме готови да споделим първи впечатления преди по-обширното ревю през следващите дни, тъй като вече имаме и тестова бройка от него.

Тайванската компания продължава да обръща голямо внимание на материалите и изработката на моделите си от най-висок клас и M8 е красноречив пример за това. Отново има unibody алуминиев корпус, който вече обхваща всички страни на телефона, с изключение на горната, а HTC твърди, че е използвала специална технология, за да успее да интегрира антените за безжичните функции и те да не се влияят от солидния метал.

Качеството на изработка е отлично и устройството се усеща като солиден блок от плавно преливащи линии и гладки повърхности и определено стъпка напред в сравнение с HTC One (M7). Слота за nano SIM карта е поставен върху лявата страна, а върху дясната откриваме този за microSD, който приема карти с капацитет до 128GB. Портът за слушалки вече се намира върху долната страна на телефона до интерфейса microUSB.

Качеството на дисплея отново е впечатляващо с високи ъгли на видимост, яркост и цветопредаване, но това е характерно за моделите на компанията от висок клас. От видяното досега можем да заключим, че производителността е висока интерфейса, което се дължи и на използвания процесор Snapdragon 801 с честота 2,3GHz. Интересно е, че в Азия честотата му ще бъде 2,5GHz - същата като на Galaxy S5.

Промените в интерфейса Sense също правят добро впечатление и те изглеждат съвсем на място като увеличават възможностите за персонализация. Сред новите опции влиза използването на теми за промяна на цветовете на различни интерфейсни елементи, добавяне на повече съдържание в BlinkFeed и т.н.

Повече ще споделим в теста на телефона, но ни хареса и новата функция Motion Launch за стартиране на различни функции и приложения дори когато телефона е в затворено приложение. Тя работи много добре, включително и опцията за събуждане на екрана чрез двойно потупване върху него.

По отношение на камерата също има промени, макар че основната камера е запазила резолюцията си от 4МР и е загубила функцията за оптична стабилизация. Допълнена е обаче от втора 2МР камера, която компанията описва като сензор за дълбочина, която записва данни за дълбочината на сцената и после позволява редактирането на снимките по интересен начин. Има и подобрен интерфейс с възможности за ръчно управление на различните настройки.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници