Елин Топузаков повежда "Левски" след Здравков

Елин Топузаков повежда "Левски" след Здравков
Снимка: webcafe.bg
A A+ A++ A

Елин Топузаков и Виктор Павлов ще поведът треньорския екип на „Левски“, след оставката на Антони Здравков, съобщи собственикът на клуба Тодор Батков.

Антони Здравков подаде оставката след отпадането на “Левски” от турнира за Купата на България от “Ботев” Пловдив и двете последователни загуби от ЦСКА за първенството.

“Не съм много добре, но не се предавам. Преди малко ми дойде малко вдъхновение и четох тефтерчето на Левски. На Васил Иванов Кунчев Левски. Това ми дава вдъхновение. Всяка дума от там е актуална днес. Може би 150 години, след като е писано. След фиаското в Пловдив единственият, който ми се обади е Елин Топузаков и ми каза, че той е това, което е, заради Левски. Много хора ми се обадиха още. Лицензът е формалност, която е решена”, заяви Батков.

“За сега с Гонзо няма решение. Поканата е отправена, той има действащ договор с Черно море. Вратата за него е винаги отворена. На него му имам безрезервно доверие, както на Топузаков. Това са хора, проливали кръв за Левски. Топузаков е наясно, че той учи в момента. Ние чакаме спортен директор, в момента, когато е готов да дойде. Дай Боже и 200, и 300 мача да изиграе, като Арсен Венгер в Арсенал. Дойде време разделно и всички, които обичат Левски, трябва да помагат”, завърши собственикът на „Левски“.

#"Левски" #Елин Топузаков #Антони Здравков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници