Трима убити при въоръжена атака в Турция

Трима убити при въоръжена атака в Турция
Жандармерист, полицейски служител и цивилен са убити, а четирима войници са ранени при въоръжена атака срещу звено за контрол на трафика. Снимка: www.novini.bg
A A+ A++ A

Жандармерист, полицейски служител и цивилен са убити, а четирима войници са ранени при въоръжена атака срещу звено за контрол на трафика по магистрала в централната анадолска провинция Нигде, предаде БГНЕС.

Двама от ранените войници са в критично състояние. Въоръжените са открили огън от кола за доставки с оръжия с широк обхват. Нападението е било близо до виадукт в района на Улукшла.

След атаката автомобилът е продължил на север в посока Аксарай. Жандармеристите извършили проверка на нападателите заради информация, че са взели един заложник в село в района на Улукшла.

Заподозрените са открили огън, след като били помолени от служителите на реда да се предадат. По първоначални данни част или всички нападатели има вероятност да са сирийци. Двама от нападателите са заловени около час след началото на операцията. Продължава издирването на още един от тях.

#трафик #Нигде #сирийци

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Акценти

Инбет Казино