Д. Гаджева: Сидеров ще бъде оправдан, целта е да ни извадят от кондиция

Д. Гаджева: Сидеров ще бъде оправдан, целта е да ни извадят от кондиция
Деница Гаджева. Снимка: www.vestnikataka.bg
A A+ A++ A

Поредното поръчково дело срещу „Атака“. Цялото обвинение се базира на лъжата на един полицай, който излъга под натиск от определена политическа сила. Прокуртурата влезе в услуга и сега думата има съдът. Така депутатът от „Атака“ Деница Гаджева коментира обвиненията в хулиганство, които бяха повдигнати срещу лидера на партията Волен Сидеров в сряда.

„Убедена съм, че ще има оправдателна присъда, както през 2008 г. по делото за магистрала „Тракия“. Политическият натиск срещу нас е с всички познати средства. Целта е хората от групата на „Атака“ да бъдат извадени от кондиция“, заяви Гаджева.

Тя обясни, че депутатите от нейната партия са си свалили имунитетите и да поискали да бъдат разследвани веднага след случая на Летище Варна.

„Всичко се случи пред очите ни. Ние участвахме наравно с Волен Сидеров, но се оказа, че само той е под прицел. Би трябвало ние също да бъдем разпитани. Това е основната особеност на това дело. Аз държах да дам показания първата нощ след случилото се, но бях разпитана едва вчера. Странно е, че бяха разпитани само няколко човека, които имаха теза, противоположна на нашата. Четирима от нашите депутати предстои да дадат показания, но по наше настояване, не че прокуратурата ги търси“, обясни депутатът от „Атака“.

Според Гаджева от сформирането на партията до днес всички се опитват да я унищожат.

„Ние не сме удобни за никого, нито за управляващите, нито за ГЕРБ. Ние сме причина ГЕРБ да не се върне на власт, затова сме под ударите през цялото време. Не сме удобни и на управляващите, защото позициите ни по основни проблеми се разминават. В нашата програма има по-социални мерки и в определени отношения сме по-лявоориентирани от БСП.“

#Деница Гаджева #Атака #БСП #ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници