Идентифицираха иранец от изчезналия самолет

Идентифицираха иранец от изчезналия самолет
Малайзийската полиция идентифицира един от двамата мъже, качили се на самолета с фалшиви паспорти като 19-годишен иранец. Снимка: weni.ru
A A+ A++ A

Малайзийската полиция идентифицира един от двамата мъже, качили се на самолета с фалшиви паспорти, като 19-годишен иранец, който е искал да емигрира в Германия, предаде БГНЕС.

„Вярваме, че той не е член на терористична група. Вярваме, че той се е опитвал да емигрира в Германия“, заяви ръководителят на полицията Халид Абу Бакар. Той посочи, че властите все още не са идентифицирали другия мъж.

На борда на самолета на път към Пекин не са били двама души – италианец и австриец, които били регистрирани за полета. В същото време техните паспорти според властите на Австрия и Италия са били откраднати преди време. Засега не са установени данни за тероризъм, посочват представители на американската администрация.

Властите са успели да се свържат с майката на 19-годишното момче, която го е чакала във Франкфурт. Те отказаха да дадат повече подробности, но подчертаха, че полицията обмисля всички варианти от гледна точка на престъпно участие в изчезването на самолета.

#иранец #Германия #самолет #Халид Абу Бакар #Франкфурт #самолет #майка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници