Вини Джоунс влиза в битките на „Къртицата 2“

Вини Джоунс влиза в битките на „Къртицата 2“
Вини Джоунс влиза в „Къртицата 2“. Снимка: ТВ7
A A+ A++ A

49-годишната звезда Вини Джоунс идва днес в София, за да участва в екстремното риалити „Къртицата 2“. Той ще остане в Базата няколко дни, в които ще вземе участие във всички битки и предизвикателства рамо до рамо с участниците.

19 години след паметната квалификация за Европейско първенство през 1995 г., когато българският национален отбор по футбол тушира съперника Уелс с 3:0 - и като гост, и като домакин, Вини Джоунс ще срещне очи в очи двама от противниците си на терена. Йордан Лечков, който най-често си е позволявал да провокира и фаулира Вини Джоунс по време на мач, пръв ще посрещне стария си приятел и ще бъде специален коментатор в студиото на „Къртицата 2“. В самата База футболистът актьор ще бъде посрещнат от Илиян Киряков.

В четвъртък вечерта зрителите ще станат свидетели на първото изпитание в Преддверието. То определя трудността на голямата Битка в петък и времето, за което участниците трябва да се справят с нея. Заселниците ще трябва да нахлупят на главите си каски, пълни с всякакви насекоми, докато лицата им са намазани с лепкава течност.

В живото предаване на 27 февруари ще разберем и кой е първият участник, който зрителите подозират за Къртица. Той ще се яви на елиминационен тест в петък заедно с участника, заподозрян от групата.

#Вини Джоунс #Къртицата 2 #Илиян Киряков #Йордан Лечков #София

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници