Бареков: Държим ключа за разтурване на правителството

Бареков: Държим ключа за разтурване на правителството
„Господа Станишев и Местан, времето ви в този парламент изтече. Вашият продукт Орешарски и вие трябва да платите цената на неудачното ви скалъпване на нова Тройна коалиция“, заяви Николай Бареков. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков разпространи изявление, в което казва, че движението държи „ключа за разтурване на 42-рото Народно събрание“.

„Обръщам се към четирите партии на статуквото в българския парламент. От вчера напълно лъснаха вашите срамни сделки. С нашите независими депутати ключът за разтурването на 42-рото Народно събрание вече е в ръцете на „България без цензура“. До вчера управляващи и опозиция бяхте зависими от една ксенофобска партия като „Атака“. От днес сте зависими само от нас и от българския народ“, заявява Бареков.

Той посочи, че до десет дни в парламента ще бъде внесен законопроект за операция „Чисти ръце“, и предложи създаването на комисия към него, която да „извърши пълна проверка до 20 години назад на доходите и имуществото на всички политици, заемали висши административни длъжности по време на прехода“.

„Специално се обръщам към колегите от парламентарната група на ГЕРБ с въпроса готови ли сте да подкрепите тази операция, която ще разкрие незаконното забогатяване на вашите лидери? Готови ли сте и вие, господа Цветанов и Борисов, да инициирате заедно с нас подписка за импийчмънта на българската олигархия в лицето на президента Росен Плевнелиев“, казва Бареков.

„Господа Станишев и Местан, времето ви в този парламент изтече. Вашият продукт Орешарски и вие трябва да платите цената на неудачното ви скалъпване на нова Тройна коалиция с участието на „Атака“, продължи той.

„Ние ще гарантираме работата на този парламент само в рамките на нашия план за изобличаване на политическата олигархия. Дойде времето някой да сложи край на срамните сделки между задкулисните играчи и българските политици. ПП „България без цензура“ е решена да избави този парламент от срамното положение да бъде зависим от две националистически партии - ДПС и „Атака“, които са в ролята на балансьори, като създаде истински и отговорен политически център“, завършва изявлението на „България без цензура“.

#Николай Бареков #"България без цензура" #ГЕРБ #БСП #ДПС #"Атака"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници