С любов, скорпиони и скандал започна „Къртицата 2“

С любов, скорпиони и скандал започна „Къртицата 2“
Първата битка на участниците. Снимка: ТВ7
A A+ A++ A

В понеделник вечерта започна вторият сезон на риалити шоуто „Къртицата 2: Разтърсване“. Преди да прекрачат прага на Базата, 18-те участници супергерои преминаха през специално военно обучение и тежка военна игра.

След церемонията по избор на Къртицата участниците вече имат своите първи подозрения за това кой е предателят сред тях. Част от тях веднага решиха, че Къртицата е жена, като най-много гласове събра Ивайла Бакалова, която бе наречена Желязната лейди. След нея най-много подозрения сред участниците събуди поведението на Саното.

Още с влизането в Базата участниците получиха задача, която опъна нервите им до краен предел. Всеки един от тях трябваше да изяде по два живи скорпиона.

Паричният залог в тази задача беше сумата от 5 хиляди лева. Пред предизвикателството се огънаха Емил Каменов, Екатерина, Емил Русев и Роксана. Техният провал увеличи бюджета на „Къртицата 2“, а те самите ще разполагат само с ограничени количества хранителни запаси.

Още в първите минути, в които участниците прекрачиха прага на новия си дом, се разразиха и първите емоционални сблъсъци и симпатии. На 26-годишната танцьорка Индира Касимова и смятащия се за „суперчовек“ Борислав Атанасов им бяха необходими само три дни, за да се хвърлят в прегръдките си и да заговорят нежно за любов.

Първият сблъсък на характери също се състоя – героите са опереният певец Стоян Бончев и 27-годишният Константин Воротнюк - Костя. Как ще се развият отношенията на участниците в Базата и какви ще бъдат новите предизвикателства пред тях - екшънът продължава във вторник вечерта.

#Къртицата 2 #Александър Сано #Ивайла Бакалова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници