Александър Методиев – Бат Сали: Не съм се срещал с Цветанов

Александър Методиев – Бат Сали: Не съм се срещал с Цветанов
Лъжите на Цветелин Кънчев нямат край, заяви депутатът от ДПС Александър Методиев, известен като Бат Сали. Снимка: OFFNews
A A+ A++ A

Никакъв запис на заповед не съм подписвал. Ако имаше такава, тя щеше да излезе наяве. Лъжите на Цветелин Кънчев нямат край, заяви депутатът от ДПС Александър Методиев, известен като Бат Сали, в студиото на Нова телевизия.

Коментарът бе по повод изказване на лидера на „Евророма“ Цветелин Кънчев преди дни, че Методиев се е срещал с бившия вътрешен министър Цветан Цветанов и с бившия главен секретар на МВР Калин Георгиев в сградата на Министерството на вътрешните работи, за да договарят изместването на Кънчев от лидерския пост в ромската партия и оглавяването й от Методиев.

„Евророма“ я няма вече на политическата карта, откакто аз напуснах. В момента в партията има пет човека. Аз бях най-близкият приятел на Кънчев, докато беше председател. Не сме се карали, аз просто напуснах, защото нямаше развитие“, категоричен бе депутатът.

Той обаче отказа да коментира защо от листата на БСП се е оказал в тази на ДПС.

„Аз дори не знам входът на МВР къде се намира. Не се познавам с господин Цветанов, а Калин Георгиев познавам от срещите ми навън с десетки хора“, допълва Методиев.

#Цветелин Кънчев #Цветан Цветанов #Калин Георгиев #Александър Методиев #ДПС #БСП #Евророма

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници