Никакъв вариант Реформаторският блок и ГЕРБ заедно на евроизборите

Никакъв вариант Реформаторският блок и ГЕРБ заедно на евроизборите
„Нашата атака е срещу БСП, ние с ГЕРБ сме остри конкуренти, не смятаме, че те предлагат алтернатива на българите с дясно мислене”, заяви говорителят на Реформаторския блок Радан Кънев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Реформаторският блок няма да си сътрудничат с ГЕРБ на изборите за Европейски парламент през май, съобщават десните партии след национална среща.

Няма информация кой ще води листата на реформаторите за евроизборите, но партиите са категорични, че ГЕРБ е техен конкуренти за всеки десен глас и няма да работят заедно.

„Нашата атака е срещу БСП, ние с ГЕРБ сме остри конкуренти, не смятаме, че те предлагат алтернатива на българите с дясно мислене”, заяви говорителят на Реформаторския блок Радан Кънев.

„Никакъв такъв вариант за ГЕРБ няма, особено след това, което видяхме, че се случи на последния конгрес - за мен преизбирането на г-н Борисов и г-н Цветанов не е знак за реформа в ГЕРБ”, каза Божидар Лукарски от предизборения щаб на формацията.

След края на националната среща реформаторите проведоха протестно шествие из София с искане за оставка на кабинета, предава бТВ.

#ГЕРБ #реформаторски блок #Радан Кънев #Евроизбори 2014

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници