Фелипе Маса след посещение при Шуми: Реагираше с уста

Фелипе Маса след посещение при Шуми: Реагираше с уста
Михаел Шумахер падна тежко със ски във Френските Алпи на 29 декември 2013 г. и получи сериозна черепно-мозъчна травма. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Бившият съотборник на Михаел Шумахер във Ферари Фелипе Маса заяви, че Шуми е показал реакции с уста, по време на посещение в болницата в Гренобъл, където седемкратният шампион във Формула 1 се въстановява след тежък инцидент със ски.

“Винаги се старая да бъда оптимист. Той спеше, но аз останах с много позитивно усещане, тъй като той изглеждаше нормално. Изглеждаше нормално и също така показваше реакции с уста. Не съм доктор и не мога да ви кажа нищо като такъв. Просто, когато го видях, според мен, той изглеждаше добре”, каза бразилецът.

“Видях го, говорих му. Разказвах му за всякакви работи – за тестовете на “Херес”, за новата ми кола и новия ми отбор, всичко. Много пъти му казах да се събуди. Аз съм позитивно настроен. Трябва да вярваме”, сподели Маса.

“Беше трудно, но съм много щастлив, че бяхме заедно, говорих му и опитах да му дам най-добрата енергия.”

“Той е силен мъж и страхотен човек и наистина се надявам, че ще се събуди и ще може отново да се наслаждава на живота”, каза Маса след посещението си в болницата, цитиран от “Индипендънт”.

Михаел Шумахер падна тежко със ски във Френските Алпи на 29 декември 2013 г. и получи сериозна черепно-мозъчна травма.

Той бе поставен в изкуствена кома, а от няколко дни е в процес по събуждане, предава бТВ.

#Михаел Шумахер #Формула 1

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници