Гранична полиция задържа 13 нелегални имигранти

Гранична полиция задържа 13 нелегални имигранти
В спойлера над кабината на ТИР с турска регистрация са открити двама мъже, на по 21 години – иракски граждани. Снимка: МВР
A A+ A++ A

Гранични полицаи са задържали общо 13 нелегални имигранти - двама грузинци, деветима пакистанци и двама иракчани, през изминалото денонощие.

Тази сутрин в 6.55 часа граничен полицейски наряд от ГПУ - Малко Търново, заловил двама мъже в близост до пътя за граничния пункт. Те били без документи и заявили, че са грузински граждани.

Задържани са с полицейска мярка за 24 часа, настанени са в помещение за временно настаняване на задържани лица. Заведена е преписка и е уведомена районната прокуратура.

Снощи в 21.30 часа граничен полицейски наряд от ГПУ – Свиленград, задържал в землището на с. Капитан Андреево девет души без документи за самоличност. По техни данни са пакистански граждани.

Заловените са двама мъже и две жени, както и пет деца на възраст от 2 до 8 години. Възрастните са настанени в помещение за временно настаняване на задържани лица, а жените и децата – в помещение за майки с деца.

Същата вечер в 23 часа на ГКПП - Капитан Андреево, за влизане в страната ни бил спрян за проверка товарен автомобил с турска регистрация, управляван от 47-годишен турски гражданин.

В спойлера над кабината на автомобила били открити двама мъже, на по 21 години - иракски граждани.

Задържани са за 24 часа и са настанени в помещения за временно настаняване на задържани лица в ГПУ - Свиленград. Товарният камион е оставен на граничния пункт.

#нелегални имигранти #Капитан Андреево #Малко Търново

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници