Samsung Galaxy S5 все пак може да има две версии, подсказват резултати от тестове

Samsung Galaxy S5 все пак може да има две версии, подсказват резултати от тестове
A A+ A++ A

След две седмици би трябвало да научим всички подробности за Samsung Galaxy S5 директно от източника, но дотогава спекулациите за характеристиките на устройството ще продължат. Вече има противоречиви публикации за тях, но през уикенда излезе ново доказателство, че корейската компания може би подготвя пускането на две версии на устройството.

То идва от екипа зад популярното тестово приложение AnTuTu, в което се появиха резултати от две устройства, за които се смята, че са варианти на Galaxy S5. Първото е с номер на модела SM-G900H и не е изключено да е предназначено за Европа. От резултатите става ясно, че има дисплей с резолюция 1080p, 16МР основна камера, 2МР предна камера, осемядрен процесор Samsung Exynos 5422 с честота 1,5 GHz, 2 GB RAM и 16 GB вградена памет.

Второто устройство е с номер SM-G900R4 и вероятно е версия за американския оператор US Cellular. Има много по-интересни характеристики, сред които дисплей с резолюция 2560 х 1440 пиксела, 16 MP основна камера, четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974AC с честота 2,5 GHz, 3GB RAM и 32GB вградена памет.

http://cn.antutu.com/view.shtml?id=7763
http://cn.antutu.com/view.shtml?id=7762

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Акценти

Инбет Казино