Среща с майката на Бареков убедила Росен Петров за "България без цензура"

Среща с майката на Бареков убедила Росен Петров за "България без цензура"
"Явно Би Ти Ви има двоен аршин за това кой има конституционното право на политическа воля и кой няма", заяви Росен Петров. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Журналистът и водещ на „Нека говорят“ по bTV Росен Петров разказа пред БНР, че среща с майката на Николай Бареков го е убедила най-много да се включи в партията „България без цензура“.

„Тя се оказа една обикновена трудова жена, телефонистка в Пловдивския панаир. И като видях, че има такава майка, реших, че е родила добър син“, сподели Петров.

„След толкова много години в сферата на телевизията ми омръзна само да говоря. Аз си говоря, керванът си върви. Вече ми се действа", каза още водещият.

"Избрах "България без цензура", защото това е партия с лица, които не са били във властта и освен това тя ще се коалира с една партия, която е много близка до мен идеологически - ВМРО. Г-н Бареков ми предложи. Аз приех вчера по телевизията. Нямаше театралност", коментира Росен Петров.

"В събота ми се обадиха от ръководството на Би Ти Ви важни фактори и аз трябваше да опровергая, че съм член на партията, иначе интервюто ще бъде водено с друг човек. Аз ги опровергах и след това декларирах своите намерения да встъпя в нея. Постъпих честно, както винаги съм постъпвал, докато съм бил 13 години в Би Ти Ви", посочи той.

„Днес от пресата научих, че Би Ти Ви ми благодари за добрата работа през последните 5 години, искам да припомня, че преди няколко години г-н Слави Трифонов издигна за кандидат-президент "на живо" Меглена Кунева, след това издигна едно момиче за народен представител. Явно Би Ти Ви има двоен аршин за това кой има конституционното право на политическа воля и кой няма", заяви журналистът.

"Мога да кажа, че за разлика от г-н Борисов, който е специалист в пожарното дело, аз съм разузнавач първа степен. Г-н Цветанов е завършил ВИФ. Аз съм работил на терен, не съм гасил пожари, затова имам самочувствието", отговори той на въпрос дали има самочувствието да приеме поста на вътрешен министър, който Бареков му предложи.

#"България без цензура" #Росен Петров #Николай Бареков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници