Кунева: БСП налива пари в предприятия, които ще купи

Кунева: БСП налива пари в предприятия, които ще купи
Кунева определи като неразумно пренасянето от лидера на БСП на националното напрежение на европейски терен. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Стратегията на БСП за индустриализация се изразява в наливане на държавни пари в закъсали предприятия, които след това ще бъдат приватизирани от партийни кръгове, хора и фирми. От съчетанието на индустриализация и корупция се получава мафиотска власт, а управлението не се заема с истинската задача – справяне с корупцията, заяви лидерът на „Движение България на гражданите“ Меглена Кунева на пресконференция във Варна, коментирайки думите на председателя на БСП Сергей Станишев, че съжалява за Европа.

Кунева определи като неразумно пренасянето от лидера на БСП на националното напрежение на европейски терен и изявлението му, че десницата била виновна за прехода от тоталитаризъм към демокрация.

„Това значи, че забравя чии имена носят най-тежките зими на българския преход - на двама социалисти премиери Луканов и Виденов“, заяви Кунева и допълни, че за разлика от Станишев, „Движение България на гражданите“ не съжалява за членството на България в ЕС.

#Меглена Кунева #Кунева #БСП #„Движение България на гражданите“ #Сергей Станишев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници