11 ранени след пътни произшествия

11 ранени след пътни произшествия
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Само в рамките на 24 часа на територията на България са станали 8 тежки пътни произшествия. Ранени са 11 души, един от тях е с опаност за живота.

В по-голямата част от страната пътните настилки са сухи, само на места – мокри и заснежени. В някои райони има заледени пътни участъци, които се почистват.

Намалена е видимостта в района на област Сливен (50м), района на Братя Даскалови (100м) и по пътя Садово – Пловдив (150м).

Затворени са проходите: "Арабаконак" - затворен за всички МПС; "Златишки" – затворен за всички МПС; "Върбишки"- затворен за всички МПС; "Дюлински"- затворен за товарни МПС; "Айтоски"- забранено е движението на МПС над 20 тона.; "Вратник" - забранено е движението на МПС над 10т.; "Шипка" - забранено е движението на МПС над 10т - срок до 31.03.2014; "Петрохан" - товарните автомобили да са без ремаркета и полуремаркета; "Троянски" - товарните МПС да се движат без ремаркета и полуремаркета; "Твърдица - Елена" - Забранено е движението на МПС над 10 т.

Опасност от падащи камъни има на: Искърско дефиле; Кресненско дефиле; проход на Републиката; път І-1 /Е-79/ Мездра-Ботевград и Видин-Монтана; път I-4 София-Варна при с. Пролаз и Коритна-Български Извор-Микре.

#ПТП #ранени #пътна обстановка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници