Родни вундеркинди предизвикват „Големите надежди“

Родни вундеркинди предизвикват „Големите надежди“
Малките таланти ще се състезават в шоуто от пролетта. Снимка: Нова ТВ
A A+ A++ A

След 9 града, стотици пропътувани километри в цяла България и среща с хиляди кандидати кастингите за най-новото шоу на Нова „Големите надежди“ приключиха.

Малките претенденти изненадваха с амбиция, сериозна музикална подготовка и най-вече – с разнообразието си от други таланти, които притежават. Голяма част от явилите се кандидати имат зад гърба си сериозни спортни постижения, театрални и телевизионни изяви, признания от престижни национални и световни конкурси и дори призове за красота.

Такъв е примерът с 13-годишна красавица, носител на редица Гранд При от конкурси за музика, танци и красота. През 2012 получава титлата „Най-добър детски модел в България“, а най-сериозното й постижение е, когато същата година печели престижните призове Beauty International и Beauty World Fashion на международния конкурс за красота за деца в Доминиканската република. Друга 11-годишна чаровница пък впечатли екипа както с музикалното си представяне, така и с подбора на тоалета си. Оказа се, че малката претендентка се занимава сериозно с актьорско майсторство и участва в цели три постановки на голяма театрална сцена – „Магьосникът от Оз“ и „Глупаци“ (театър „Сълза и смях“) и „Веселите уиндзорки“ (Народен театър „Иван Вазов“).

Също толкова впечатляваща беше и кандидатка, която вече е направила сериозни първи стъпки в спорта и дизайна. Малката дама е кандидат за жълт колан по карате, но освен това е спечелила и втора награда в конкурс за дизайн на Барби облекла.

Сред кандидатите се откроиха още 7-годишно момиче, което изпя песен на китайски; 14-годишна дива, определена като българската Кристина Агилера; малки почитатели на тежкия и ъндърграунд стил, заложили на парчета на „Металика“ и „Пинк Флойд“, и дори детски гаражен бенд с инструментални умения на китара, бас, пиано и барабани.

#Големите надежди #кандидати #България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници