Характеристиките на Samsung Galaxy S5 според Елдар Муртазин

Характеристиките на Samsung Galaxy S5 според Елдар Муртазин
A A+ A++ A

Руският журналист Елдар Муртазин продължава да споделя подробности от кухнята на Samsung, след като преди дни пръв писа за споразумението между Google и корейската компания и дори сподели, че представянето на Galaxy S5 ще бъде на 23 февруари. Тази сутрин стана ясно, че то най-вероятно ще бъде ден по-късно. Според Муртазин решението за премиера по време на мобилния конгрес е следствие именно от договорката между Google и Samsung.

По-късно той публикува в Twitter и подробности за техническите характеристики на новия флагман на Samsung. Според него устройството ще има 5,24" AMOLED дисплей с резолюция 2560 х 1440 пиксела (пикселна гъстота от 560 ppi), 3GB RAM и 32/64GB вградена памет. Ще са налични два варианта с процесори Exynos 6 и Qualcomm Snapdragon 805.

Останалите характеристики според него включват 16МР основна и 3,2МР предна камера и батерия с капацитет 3200 mАh. Заедно с устройството ще бъде представена и нова фитнес гривна, а освен това ще видим и нови версии на основните приложения на Samsung. Не изключваме и обновена версия на интерфейса TouchWiz.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници