Имаме нужда от Батман!

Имаме нужда от Батман!
A A+ A++ A

В сряда по бТВ бе излъчен репортаж на баща, който издържа двете си деца с 80 лева на месец и кърпи скъсаните им обувки.

В четвъртък, след като четири години възнагражденията на депутатите бяха замразявани с решение на парламента, този път такова не е взето. Те гласуваха увеличение на заплатите си с 354 лева.

Контрастът бедни-богати вече толкова болезнено е навиран в лицето ни, че се чудим дали живеем в 21 век или някъде в ерата на крепостничеството. След като докладът на ЕС за всички нередности в България не ги трогна особено, народните представители предпочетоха да увеличат тихомълком възнагражденията си. Докато бащата Евгени Стефанов олицетворява голия български народ. Народът със скъсани маратонки.

Къде е решението? В момент, когато властта нехае, на всички ни се иска да имаше друга реалност. Реалност, пълна със свръх-хора. Имаме нужда от Батман!

Батман, който не играе подмолни игри, не дава абсурдни предложения като уволнение по имейл и най-вече не взима от бедните, за да дава на богатите.

Батман, който вижда нередност и я разрешава, който не губи време в скандали, а отправя поглед към недоволството на гражданите.

Батман, който ние никога няма да видим в политическата върхушка у нас.

#България #Евгени Стефанов #Батман

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от По ваш сигнал
Последно от По ваш сигнал

Всички новини от По ваш сигнал »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници