Снимки на непознат телефон на Sony, прилича на версия на Xperia Z1

Снимки на непознат телефон на Sony, прилича на версия на Xperia Z1
A A+ A++ A

През последните месеци Sony затегна значително сигурността около разработката на нови продукти и неофициалните снимки на все още необявени телефони изведнъж секнаха. Затова и представените преди дни нови телефони успяха да ни изненадат, тъй като за тях липсваха каквито и да било предварителни данни.

Компанията със сигурност готви изненади и за мобилния конгрес и не е изключено появилите се днес снимки да показват именно един от очакваните нови продукти. Те идват от форума на XDA Developers и показват непознат телефон на Sony с номер D6503. Не е изключено да става дума за вариант на Xperia Z1, който има по-малка рамка около екрана, което подсказва, че при запазени размери на корпуса, диагонала на екрана може да е увеличен до 5,2".

Хардуерните промени включват нова решетка за високоговорителя в долната част на корпуса, променена позиция на отвора за връзка за носене и на microUSB порта и слота за SIM карта. Посочва се, че устройството е с много нестабилен софтуер и използва Android 4.3 с нов потребителски интерфейс.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2615139

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници