"Галерия" има записи от срещи на Борисов, Петков и Първанов

"Галерия" има записи от срещи на Борисов, Петков и Първанов
„Не искаме да даваме гласност точно сега - имаме много лошия опит от „Мишо Бирата“. Тогава, когато извадихме записа, никой не се концентрира върху съдържанието, а се говореше за това, че сме манипулатори“, отбеляза журналистката. Снимка: www.plovdiv-onlin
A A+ A++ A

„Провеждани са срещи на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, поотделно, с Румен Петков, с Георги Първанов“, заяви главният редактор на в. „Галерия“.

„Заявявам категорично, че такива срещи с г-н Румен Петков и с г-н Първанов са провеждани. Имаме доказателства от няколко източника за това. Разполагаме със записи. Не мога да кажа точно на коя дата и кога са направени, но разполагаме с такива записи“, посочи Патрашкова.

Тя бе категорична, че срещите са провеждани поотделно, а в редакцията на седмичника разполагат с аудиозаписи от срещите в Банкя, на които са присъствали Борисов, Първанов и Румен Петков.

Патрашкова обяви, че на този етап не искат да предоставят записа.

„Не искаме да даваме гласност точно сега - имаме много лошия опит от „Мишо Бирата“. Тогава, когато извадихме записа, никой не се концентрира върху съдържанието, а се говореше за това, че сме манипулатори“, отбеляза журналистката.

„Решихме сега да се проведе дебат, хората, чиито имена са намесени, да потвърдят или да отрекат - вероятно ще отрекат. След това, на някакъв етап от дебата, впоследствие ще дадем доказателствата“, съобщи Кристина Патрашкова.

„Доста грозна е манипулацията, че сме се срещали президента Първанов, Бойко Борисов и аз, тримата, за да обсъждаме бъдещето на политически проект“, отрече изказването на Патрашкова Румен Петков.

Попитан за уточнението, че са се срещали поотделно, Петков добави: „Утре ще се окаже, че сами сме си говорили. Опитът за внушение, че сме обсъждали проект „АБВ“, е доста груба манипулация. За да тръгне някой да я прави, трябва да е доста притеснен, да не кажа – уплашен".

„През следващите дни очаквам да чуя какво ли не, за моите колеги, приятели“, каза още Румен Петков.

Бившият вътрешен министър посочи, че не помни кога се срещал с Борисов за последно.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници