Първа сесия на НС за 2014 г.

Първа сесия на НС за 2014 г.
Парламентът ще проведе първото си пленарно заседание след дългата, близо едномесечна, ваканция. Снимка: bg.wikipedia.org
A A+ A++ A

Парламентът ще проведе първото си пленарно заседание след дългата, близо едномесечна, ваканция, предаде БГНЕС.

По традиция новият политически сезон започва с декларации на парламентарните групи. Очаква се една от първите точки в дневния ред на депутатите да бъде свързана и с имунитета на лидера на "Атака" Волен Сидеров. Заседанието е с начален час 9.00 ч.

В дневния ред на пленарната седмица под първа точка е първо гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за кредитните институции с вносител Министерски съвет. Очаква се първо гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за защита от дискриминация, също с вносител Министерски съвет.

Предвидени са още второ гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина и второ гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за експортния контрол на продукти, свързани с отбраната, и на изделия и технологии с двойна употреба.

Дневният ред предвижда няколко доклада на парламентарни комиси. Традиционно седмица ще завърши с парламентарен контрол в петък.

#Волен Сидеров #Министерски съвет #доклад #продукти #употреба #законопроект

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници