Кунева отсече: Съвместни действия с ГЕРБ не значат коалиция

Кунева отсече: Съвместни действия с ГЕРБ не значат коалиция
Кунева оставя нападките срещу нея на анализаторите. Снимка: econ.bg
A A+ A++ A

Лидерът на ДБГ Меглена Кунева прогнозира началото на постоянни спекулации за това кой с кого ще си сътрудничи преди евровота.

Реформаторският блок не предвижда коалиране с ГЕРБ, заяви Кунева. „Единствената предизборна коалиция, чието изграждане е започнало е Реформаторския блок. Оттам нататък не се говори за предизборна коалиция", обясни тя, подчертавайки, че за блока е важно да се докаже в избори.

По думите й може да се гарантира, че няма да стане дума Атака с кой ще си сътрудничи, тъй като никоя голяма партия не е заявила официално, че никога няма да си сътрудничи с националистическа партия. Според нея думите на Петър Москов за съвместни действия с ГЕРБ не значат коалиция.

Нападките срещу мен са за анализаторите, продължи Кунева, посочвайки, че не са правени задкулисни сделки. „След явяването ми на мажоритарни избори започна уплахата, че няма да мога да бъда контролирана. И тогава бях обвинявана, че съм анти-системен играч. Държа на системата. Никога няма да съм на страната на подслушващите или на тези които отклоняват евросредства", категорична беше Кунева в ефира на бТВ в събота.

Тя посочи още, че още няма решение за евроизборите и листата,с която ще се представи Реформаторския блок.

#Меглена Кунева #ДБГ #ГЕРБ #Атака #Реформаторския блок

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници