Къде да пътуваме през 2014 г. според зодията ни?

Къде да пътуваме през 2014 г. според зодията ни?
A A+ A++ A

Както знаете, всеки човек според датата на раждане притежава зодиакален знак, но по-интересното е, че според астролозите за всеки знак има страни, където той се чувства най-добре. Ето защо в някои страни се чувстваме уютно и спокойно, като у дома си, а в други ни мъчи чувството на постоянна тревога, дискомфорт и искаме по-скоро да напуснем това място.

Според Китайския хороскоп 2014 е годината на дървения кон, наричан още зеления кон. Покровителят на годината ще ни донесе усилен труд, но при това ще ни подари и ярки развлечения, тъй като Конят умее както да работи, така и да се весели.

Ето защо, ако все още не сте решили къде да почивате, послушайте астролозите.

Овен - на представителите на този знак им е необходимо постоянно движение, преместване, обмяна на опит и впечатления. За почивка най-подходящи са Германия, Австрия, Бирма.

Телец - ако познавате или сте родени под знака на Телеца, то със сигурност знаете, че той обича да си похапва и да се отпусне в комфорт. Може да е на плажа или покрай басейна на лъскав курорт, като най-подходящите за високите изисквания на Телците са Египет, ОАЕ, Чехия, Швейцария, Украйна, Унгария и Гърция.

Близнаците се нуждаят от постоянна промяна във впечатленията, с двете си лица те търсят ново и различно. Тази необходимост може напълно да бъде задоволена от САЩ. Подходящи за тях са и Гърция, Полша и Турция, където хората са общителни и готови да се пазарят.

Обичащите семейството и уюта на дома Раци ще са доволни, ако  посетят проверени места, където е тихо, спокойно и в най-голяма степен биха се почувствали като у дома. Ако обаче решат да пътуват, се препоръчва Индия, където Ракът ще бъде изумен колко близка и невероятна страна е това. Не бива да подминава Гоа - рай, където всички хора са като братя. Привлекателни за раците са и Непал, Литва, Кораловите острови.

Лъв - царят на животните обича всичко да се случва около него, да е единствен владетел на света. Това е и причина да посети: Бразилия с пищните карнавали, Италия с нейните красиви градове, с уникалните й паметници и съкровища на изкуството. За представителите на този зодиакален знак Испания е страна, която ще предложи борба с бикове, музеи, готически катедрали, а ако тя не е достатъчна за вкуса на Лъва, то Франция ще го удиви с блясъка си. Хазартно настроените нека се отправят към Лас Вегас.

Дева - трудолюбиви и вглъбени в своята дейност, трудно им се удава да си починат, защото успяват да си намерят работа дори и през отпуската. Близките на духа им са Швейцария, Япония, Латвия - там ще получат не само морално удовлетворение от точността на транспорта, комуникацията между хората, но и ще продължат да работят със стил, ще заимстват интересни идеи, които могат да превърнат и в собствен бизнес. Но не трябва да се мисли само за работа, нужно е да укрепят здравето си. За да направят това, могат да посетят някоя от страните, известни с минералните си извори и кални бани: Баден-Баден, Карлови Вари, Мъртво море.

 

Останалите зодиакални знаци ще публикуваме следващата седмица.

#2014 #хороскоп #кон

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници