Archos показва новите си умни часовници

Archos показва новите си умни часовници
A A+ A++ A

Докато повечето производители на мобилни устройства все още проучват пазара на умни часовници, пускайки по един модел, Archos са решили да заложат повече и са разработили цяла серия от устройства за различни типове потребители. Идеята на Archos е часовниците да са допълнение към телефона, като осигуряват достъп до известия за различни събития (SMS, електронна поща и други), както и контрол върху мултимедийния плеър, и разбира се, показват колко е часът.

Най-евтиният модел ще струва 50 долара. Той разполага с черно-бял капацитивен дисплей с диагонал 1,55" и с батерия за около две седмици работа. Средният клас часовник ще струва 100 долара, а неговият дисплей е с диагонал 1,8" и е цветен. Този модел позволява смяна на каишката за потребителите, за които външният вид е важен.

Най-скъпият часовник на Archos ще струва 130 долара, а дисплеят му е e-ink и има алуминиева рамка. Продажбите би трябвало да започнат през лятото, но не е ясно кога ще видим всички часовници по магазините, тъй като компанията смята да стартира продажбите най-напред с най-евтиния модел.

Повече снимки:
http://www.engadget.com/gallery/archos-smartwatches/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници