Погребаха Петър и Живка със семейния камион

Погребаха Петър и Живка със семейния камион
Снимка: tv7.bg
A A+ A++ A

Петър и Живка бяха погребани в четвъртък сутринта заедно в общ гроб в град Дългопол. Телата им бяха положени на платформата на червения мерцедес на мъжа, който застреля съпругата си от ревност и след това се самоуби на 6 януари, съобщи „24 часа“.

Живка Петрова бе убита заедно с приятеля си Стефан от съпруга й Петър. След като уби двамата, Петър се самоуби.

До камиона бяха най-близките от двете страни. Цял Дългопол се беше събрал, за да види последния път на трагично загиналата двойка.

Третият в любовния триъгълник - Стефан, също ще бъде погребан в родния си Дългопол. За да бъдат избегнати конфликти, изпращането му е насрочено за 15 часа. Решението Стефан да бъде погребан на 100 метра от Живка и Петър е на двамата му братя, които са прибрали тялото в родното му място.

Двете деца на Живка и Петър ще бъдат отглеждани от баба им и дядо им по майчина линия. Това съобщиха от дирекция „Социално подпомагане“ - Провадия.

Сирачетата на 17 и на 8 години също са изразили съгласие да останат при родителите на майка си. Между момичетата, бабата и дядото е налице силна емоционална връзка. Предстои интензивна работа на психолог с момичетата за преодоляване на шока.

#Дългопол #Стефан #Петър #Живка

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници