Цацаров: Действията на Сидеров са хулигански, полага му се съд

Цацаров: Действията на Сидеров са хулигански, полага му се съд
Не може да размахваш една карта и да твърдиш, че всеки, който е в униформа, е длъжен едва ли не да те обслужва, заяви главният прокурор Сотир Цацаров. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Ние защитаваме държавността. Не може да размахваш една карта и да твърдиш, че всеки, който е в униформа, е длъжен едва ли не да те обслужва, заяви главният прокурор Сотир Цацаров за скандала на Летище Варна с Волен Сидеров.

„Народният представител е гражданин, който трябва да се отнася с минимум две стъпала по-голямо уважение към униформения полицай“, коментира Цацаров, цитиран от БГНЕС.

Той бе категоричен, че има хулигански действия и за тях се полага съд и наказателна отговорност. Той отрече какъвто и да е политически натиск.

„Какъв политически натиск?! Политически натиск по отношение на неговото поведение на аерогарата, политически натиск по отношение на поведение спрямо униформен полицай?! Ако някой си мисли, че в тази страна може да нанесе удар на униформен полицай и да се упражнява след това в красноречие с оправдание за политически натиск, се е объркал, ама много се е объркал!“, каза още главният прокурор.

#Сотир Цацаров #Цацаров #Волен Сидеров #Сидеров #Варна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници