Тежка катастрофа край Русе, четирима ранени

Тежка катастрофа край Русе, четирима ранени
Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Тежка катастрофа е станала в понеделник сутринта край Русе. Четирима души са пострадали, предаде БГНЕС.

Лек автомобил „Фолксваген Венто“ с разградска регистрация се е блъснал в крайпътно дърво в района на град Мартен. Ранени са три жени и един мъж, които са откарани от четири екипа на „Спешна помощ“ в русенската болница.

Лекият автомобил е пътувал от Завет в посока Русе, когато 40-годишната шофьорка Р. О. е изгубила управление в мъглата и леко хлъзгавата настилка. Колата е навлязла в лентата за насрещно движение, след което се е забила в крайпътен орех.

В автомобила са пътували бащата – 66-годишният Н. О., майката и лелята на водачката, които са останали затиснати. Ударът е бил най-силен от дясната страна на колата, която е смачкана до неузнаваемост.

За да бъдат извадени ранените, се е наложило ламарините да се режат от екип на пожарната. Трите жени са с множество травми, но най-тежко е състоянието на мъжа, при когото може да се наложи ампутация на крака. Той е с политравма и тежка фрактура на крака. По ирония на съдбата семейството е отивало към Русе, за да закара бащата на шофьорката за приемане в болницата. Мъжът дори е бил по пижама в колата.

#Русе #катастрофа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Транспорт
Последно от Транспорт

Всички новини от Транспорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници