"Челси" обърна "Ливърпул" - 2:1 като домакин

"Челси" обърна "Ливърпул" - 2:1 като домакин
Така лондонският тим има 40 точки и заема 3-то място в класирането а „Ливърпул" остава на 5-о с 36 пункта. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Отборът на „Челси“ надви „Ливърпул“ с 2:1 на лондонския „Стамфорд Бридж“ в дербито от 19-ия кръг на английската висша лига.

В 4-ата минута Мартин Скъртел изведе гостите напред, след като Коутиньо изпълни пряк свободен удар, Суарес засече с глава, но Иванович блокира изстрела му, а в крайна сметка топката стигна до Скъртел, който отблизо реализира за 0:1.

Мърсисайдци могат да имат сериозни претенции към рефера Хауърд Уеб, който още в самото начало на срещата спести директен червен картон на Самуел Ето`о за грубо влизане в краката на противников играч.

В 17-ата минута Азар изравни със страхотен изстрел от границата на наказателното поле, а в 34-ата минута Самуел Ето'о направи обрата пълен, след като се възползва от грешка в обърканата отбрана на Ливърпул и донесе успеха на своя тим.

В 55-ата минута Ето`о бе близо до нов гол, след като реферите не му отсъдиха засада, той бе останал сам срещу стража, но Миньоле отрази удара му. В края на мача съдията реши да не отсъди и дузпа за Ливърпул.

В крайна сметка до ново попадение така и не се стигна и Челси се поздрави с трите точки.

Така лондонският тим има 40 точки и заема 3-то място в класирането а „Ливърпул" остава на 5-о с 36 пункта.

#"Челси" #футбол #Англия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници