Бареков: БСП ми открадна идеята за данъка за богатите

Бареков: БСП ми открадна идеята за данъка за богатите
Бареков каза също, че БСП въведе плоския данък и дори се хвалела, че станала дясна партия и нямало нужда от СДС. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Лидерът на "България без цензура" Николай Бареков обвини БСП, че откраднала неговата идея за данък за богатите.

"Популистката БСП открадна идеята ни за данък "солидарност" и продължава да лъже избирателите Предновогодишно лидерът на БСП Сергей Станишев реши да подари малко лъжливи мечти на изстрадалите български избиратели. С явната умисъл, че няма да го изпълни, Станишев щедро обещава полупадането на плоския данък и въвеждането на подоходен данък от 15% за гражданите с високи доходи…през 2016 г. Господин Станишев ще ви купи колело, ама друг път!", коментира Николай Бареков.

Той каза също, че БСП въведе плоския данък и дори се хвалела, че станала дясна партия и нямало нужда от СДС.

"Сега, преди изборите, БСП безсрамно излъга своите избиратели, като им обеща незабавното падане на плоския данък. Вместо това социалистите измислиха чак през 2015 г. да връщат 10-те процента за най-бедните. За една година това означава, че правителството на Орешарски ще е откраднало 200 милиона от народа и ще ги държи на депозит в банката", твърди Бареков.

Според него, тази зима българските пенсионери, благодарение на БСП, ще посрещнат високите сметки за ток с пенсиите, които получаваха и при Борисов.

#Николай Бареков #Бареков #България без цензура #Сергей Станишев #Станишев #БСП #Борисов #Станишев #данък

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници