Разбиха дома на Кичка Бодурова

Разбиха дома на Кичка Бодурова
Кичка Бодурова Снимка: www.novini.bg
A A+ A++ A

Точно преди Коледа крадци влязоха в софийския дом на Кичка Бодурова. По това време тя вече бе заминала за Щатите, съобщава "24 часа".

Миналата сряда, няколко дни след като приключи участието в "Музикална академия", певицата хвана самолета за САЩ, за да се прибере при семейството си.

"Само ден след заминаването ми от България-имах гости в дома ми. Изненада... Пак крадци ме посетиха. Нищо уж не липсва, поне от това, което ми обяснява служителят на Шесто районно... Само дето са ми разбутали вещите! Точно преди Коледа - честито ми! ЗАЩООО?", написа Кичка Бодурова на стената си в социалната мрежа, след като разбра за инцидента.

Разбрала за инцидента, след като се обадили от столичното Шесто районно полицейско управление. Съобщили , че охранителната система на къщата се е задействала.

Съседите на певицата, които имат ключ от дома , говорили почти час със следователя. От полицията имали предположение за извършителите. Крадците доста са поровили, тъй като са успели да разхвърлят всичките вещи. За щастие са останали с празни ръце и не са взели нищо.

Според Кичка Бодурова, доколкото може да прецени от разстояние по описанието на полицаите, нищо не липсва. За да е спокойна, тя по принцип не държи ценности в къщата си в София.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници