Левски изпрати годината с грандиозна „Синя Коледа“

Левски изпрати годината с грандиозна „Синя Коледа“
Снимка: www.gong.bg
A A+ A++ A

Привържениците на Левски, футболистите, ръководството и славни ветерани закриха годината с благотворителен търг по време на „Синята Коледа". Голяма част от синия елит уважи събитието, което се състоя в популярен столичен клуб.

Присъстваха собственикът на „сините" Тодор Батков, Иво Тонев, Константин Баждеков, Христо Йовов, треньорското ръководство, голяма част от футболистите, бивши играчи на клуба и фенове, предаде Gong.

Кувертът за „Синята Коледа" бе с цена 200 лева, а набраните средства ще бъдат заделени за детско-юношеската школа и предстоящите празненства по повод 100-годишнината.

Страхотен жест направи спортният директор на Левски Христо Йовов. Ръководителят на „синия" клуб участва в организирания благотворителен търг по време на „Синята Коледа". Йовов брои цели 22 хил. лева за последната шампионска титла на Левски от сезон 2008/2009 година.

Настоящият треньор на Черно море и жива легенда на тима от „Герена" - Георги Иванов-Гонзо също се отчете, закупувайки капитанската лента на Станислав Ангелов от последното „вечно дерби" срещу ЦСКА. Гонзо плати 800 лева.

Основен мотор на събитието бяха момичетата и момчетата от Фонд Сектор Б. Естествено към тях се присъедини и футболният клуб.

По време на „Синята Коледа" на търг се разиграваха вещи със сантиментална стойност за тима от стадион „Георги Аспарухов".

Водещи на празника бяха шоумените Иван и Андрей, а аз музикалната програма се погрижи Дичо.

#Левски

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници