Принц Хари пристигна на Южния полюс

Принц Хари пристигна на Южния полюс
Принц Хари приключи с тежката експедиция. Снимка: www.standard.co.uk
A A+ A++ A

Принц Хари пристигна на Южния полюс и каза, че чувството е повече от невероятно. Малкият брат на Уилям е на експедиция с бивши военнослужещи ветерани, част от които са с ампутирани крайници. След четири седмици пътуване и 200 мили преход, групата пристигна в петък до крайната си цел.

„Толкова съм горд, доволен и привилегирован да бъда тук с всички тези момчета и момичета. Какво невероятно постижение! Това ще докаже на всички хора, че има толкова много неща, които човек може да направи, стига да пожелае. Дори неща, които изглеждат напълно невъзможни“, каза Хари.

„Мисля, че ще пийна няколко уискита тази вечер и с нетърпение ще поема пътя за вкъщи“, допълни той. 29-годишният принц трябва да се върне в Лондон навреме, за да прекара Коледа със своята приятелка Кресида Бонас, с брат си принц Уилям, жена му Кейт и малкия си племенник – принц Джордж.

Експедицията беше подвиг, тъй като участниците трябваше да се борят с температури от 58 градуса под нулата, докато са дърпали шейните си с провизии. Тя беше в три отбора, водени от Хари, както и от актьорите Александър Скарсгард и Доминик Уест, като всички търсачи на силни усещания са стигнали до финалната линия.

#принц Хари #Южния полюс #експедиция #принц Уилям #Кресида Бонас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници